Mandagsmad

Korsettræning

Jeg har faktisk aldrig rigtig tænkt over, hvor meget pris jeg egentlig sætter på, at kunne trække vejret frit. Det gør jeg så nu.

Har overhovedet ikke haft korsettet fremme de sidste 4-5 dage, på grund af almindelig travlhed (og manglende lyst – let’s be honest).

Men nu er det jo mandag – og alle gode fortsætter starter (eller genopstarter) jo som bekendt på mandage. Så jeg har iført mig totur-instrumentet igen, og er nu parat til at komme med en update til mine læsere. Håber I sætter pris på alle de lidelser, jeg udsætter mig selv for i den forbindelse!!

For det første har jeg vist fået taget på, at få det hægtet. Det var voldsomt svært de første gange og to gerne 10-15 minutter – men nu tog det mig faktisk kun 2 minutter, endda efter jeg havde indtaget frokost og drukket vand.

Tror ikke, det er fordi “træningen” har virket, da jeg jo ikke har været specielt konsekvent, men ok. Kan også være, at korsettet har strukket sig lidt.

Sidder lige nu med den rankeste holdning og ilt-berøvet i middelsvær grad. Jeg har taget billeder, og så forsøgt ikke at være iført helt sort – så man lidt nemmere kan se, hvordan det ser ud.

Vil bare lige sige, at det ikke er ret nemt at finde passende ikke-sorte beklædningsgenstande i mit skab – men på et eller andet tidspunkt har jeg altså købt denne lilla/pink t-shirt fra True Religion. Nu har den så fundet et formål (korset-Photoshoot)

korset1Close-up  af korsettet. Det er ikke lavet til kvinder, der som jeg, har meget korte overkroppe, som man kan se oppe under brystet, hvor det folder lidt. De laver korsetter til lange overkroppe – men altså ikke til korte (diskrimination, just sayin’). Det er meningen at jeg med tiden skal ind i hægte-række nr. 2.

Korset2Fra siden. Det holder alting inde – og får boobs’ne til at se rigtig fine ud – det samme gælder bagdelen. Jeg elsker, hvordan det former min krop (når jeg har det på) og ville ønske, at det var knap så ubehageligt. Læg også mærke til den gode holdning.

Korset3Og til sidst mig med et noget anspændt udtryk – sådan ser man altså ud, når man ikke kan få vejret.

Lige, når man har monteret korsettet på sin torso er det rigtig ubehageligt. Men efter en tid vænner man sig til det. Det er stadig moderat ubehageligt, og jeg vil ikke anbefale, at man de første mange gange, går længere ture eller gør andet, der kræver luft. På den anden side set går jeg rigtig meget rundt i huset, istedet for at sidde – da det ikke er rart at sidde ned for længe ad gangen. Samtidig har jeg ingen lyst til at snacke mv., da det konstante pres på maven bare ikke er befordrende for appetitten.

Eftersom korsettet er af latex, og huden ikke kan ånde i det, sveder man som en gal rundt om taljen. Jeg NÆGTER at tro at dette “punkt-svederi” har en slankende effekt, men det er, hvad der påstås af de begejstrede tilhængere.

Mit mål er, at kunne have det på en hel dag – arbejde og det hele – men der er langt igen. Min krop er ikke overbevist om, at det er en god ide; skulle jeg hilse at sige. Jeg overvejer også hvordan det føles at være iført korset OG stilletter. Om det overhovedet er muligt at slippe elegant fra den kombi (jeg kan ikke få vejret – men alligevel vakler jeg rundt på 10 cm’s hæle….)

Anyway. Jeg giver ikke op. MÅ se om jeg kan komme lidt nærmere drømmetaljen på denne måde!

Hav en god dag – og nyd jeres vejrtrækning – det er mere fantastisk, end I tror!

Fru Appel

Følg mig på Facebook og Bloglovin

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mandagsmad