40erne er bare federe

Glam it up!

Nåmen – igår fangede jeg mig selv i at glæde mig oprigtigt over, at den forlorne hare, jeg havde tilberedt til familien (får jo selv mad fra sundtakeaway.dk) blev spist op til sidste skive, og større var glæden, da jeg kom i tanke om, at en billig pakke hakket kalv og flæsk foreløbig havde rakt til 2 middage – og der var et halvt farsbrød i fryseren.

OH NO

Så er der branden-brøle-mig gået for meget husmor i den, Fru Appel. Altså jeg er så glad som den næste forstadsfrue, når vi undgår for meget madspild og jeg betragter ikke tilbud på hakkekød i Netto som noget dårligt. Overhovedet. Jo billigere mad – jo flere sko.

Men alligevel. Hr. Appel slår lige nu sine folder i det sydspanske. Jeg har gået rundt herhjemme i kompressionsbukser, passer børn, har haft yngstemanden som gæsteovernatter i soveværelset og shoppet tilbudskjoler på Asos. Nåja og så passet min jurist-tjans selvfølgelig.

Men du godeste, hvor er der gået hverdags-leverpostejsfarvede-nullermænd i mit liv i  disse dage. Jeg har jo også haft flyveforbud for så vidt angår motion mv., på grund af min nyligt overståede operation. Det er så ophævet fra og med idag – men til gengæld står den stadig på charmerende kompressionsbukser de næste 3 uger. Heldigvis ikke om natten – de 3 ugers natlige isolation og fiksering er nu udstået.  Sikke en befrielse. Det er så typisk, at når jeg er skruet ned i tommetykke kunststofbukser, der sidder umanerligt stram om mine kurver – ja så har vi de varmeste septemberdage de seneste 4 år!!

Nå – men som sagt er kompressionsbukserne røget om natten. Vejret er til åben Mini Cooper og hr. Appel vender snuden hjem i morgen aften. Så det er tid til at glamme stilen lidt op. Og hvordan gør man det bedre, end at udleve det perfekte liv på Instagram.? En platform jeg ikke før har brugt så meget tid på – men nu skal det være.

Og så kan hende der “Den Lyserøde Elefant” bare flette sit anonyme næb. Hvis jeg har brug for at overbevise mig selv og andre om, at min liv er så glamourøst, som var jeg deltager i “Real Housewives of Beverly Hills” så er det altså dét jeg gør. Og det er faktisk på grund af hende – for der er ingen der skal fortælle mig – eller andre kvinder – hvad vi kan og ikke kan på vores egne platforme. Vi har sgu alle brug for lidt glimmer – og hvis du har lyst til at følge med i mit perfekte liv – ja så er du velkommen til at gøre det lige her.

Og ellers er her en lille smagsprøve på alle de billeder jeg dokumenterer mit glamourlife med:

instalife

Med høj Glam-faktor

Fru Appel

_________________________________________________________________________________________

3 kommentarer

  • Miss sunshine

    Siger dig fru Appel, den lyserøde elefant kan få mig om i det høj røde felt 😎 sådan en trunte!

    Ved da godt IG viser meget glam og Happiness… Men forpokker sådan er livet vel også. Personligt har jeg fået mange tæsk der men pyt 👑

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Fru Appel

      Jeps – hun er noget for sig. Utroligt, hun har så mange følgere og får så meget medietid – hvad dælen er det for et jantelovs-knæfald?

      Nå – men IG er da sjovt – og selvfølgelig viser man da det, man er glad for (hvis det er dét man har lyst til) – hvad skulle der være galt i det? Jeg elsker at studere alle de fine billeder – det er inspirerende, og jeg er glad for, at jeg endelig er kommet igang med det medie; det har været et langt tilløb!

      KH

      Fru Appel

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss sunshine

    Hun burde ikke få et sekunds taletid sålænge hun bære den maske… Ih bliver helt hidsig 😂 lad os gi hende glam 🙋

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

40erne er bare federe