Popo-pains

Forstadsfruens ulempe-tillæg

Som jeg har skrevet lidt om her har hr. Appel været bortrejst – egentlig skulle det bare have været en uge, men han måtte blive et par dage længere, så det blev i stedet for 1 1/2 uge.

Og det var en hård uge. Hvor efteråret satte ind, og jeg ikke kunne finde ud af at få tændt for varmen i huset. Det var en uge, der bød på bøvl i forhold til børnenes skole, og det var en uge hvor jeg var så træt, at jeg nærmest ikke nåede at vågne mentalt, før det igen var weekend. En uge fuld af selvynk og selvmedlidenhed – og en uge, hvor den stod på at være MOR – sådan rigtig meget. På den lidt svære måde. For let’s face it: Den lykkelige moderrolle er ikke kun kærlige kram og lange snakke af opbyggende karakter. Det er også ren røv indimellem.

Nå – men eftersom min hovedindtægtskilde jo knytter sig til jobbet som “Fru Appel” havde hr. Appel selvfølgelig husket at sådan en omgang krævede et ulempe-tillæg:

nialayacollage

Og det er så her. Det smukkeste armbånd fra det übercool smykkemærke Nialaya. Mærket er egentlig fra Los Angeles – men det interessante twist er, at det fakisk er en dansker, der står bag. Jannik Olander hedder han, og han har KÆMPE succes med at sælge smykker til de kendte, wannabe’s og nu også pæredanske forstadsfruer fra provinsen. Mærket er sådan lidt boho på den virkeligt cool, eksklusive måde – og jeg bliver nødt til at sige, at jeg altså deler smag med både Katie Holmes og David Beckham (hvis det siger noget om god smag?)

Jeg så dette armbånd for længe siden, da jeg surfede rundt på nettet – og jeg har ønsket mig det lige siden. Hr. Appel spottede det tilfældigvis på sin rejse og hjembragte det til mig. Det er ENDNU smukkere i virkeligheden end på billeder. Meget detaljeret med masser af små indgraveringer – og panterhovederne er tæt besat med små sten. Panterne selv ser lidt ildevarslende ud og tilføjer lidt vildskab til selv det mest damede af outfits. Som at bære sit indre vilddyr på armen, så verden kan se, at der måske sker lidt mere indeni den pæne forstadsfrue, end man lige skulle have troet…

Siden hr. Appel kom hjem har armbåndet været min faste følgesvend – sat sammen med outfits fra den tætsiddende lille sorte pencilkjole til kirsebærprintet swing-kjole. Og det passer lige godt til det hele.

Men mest af alt betyder det en masse for mig, at hr. Appel helt af sig selv har fanget, at jeg i længe har været vildt forelsket i dette smykke – at han har husket det og matchet det med noget, han så i en butik. Så gaven er skøn – men tanken bag gør mit nye armbånd uvurderligt.

Fru Appel

PS: Indlægget er alene sponsoreret af hr. Appel!

_________________________________________________________________________________________

Følg mig på Instagram, Facebook og Bloglovin’

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Popo-pains