Trøsteshopping - Pin Up basisgarderobe

Juleforberedelser og SKO!

Nåmen – som de fleste andre mødre forsøger jeg at lægge gode miner til slet spil i disse juletider. Imens jeg halser rundt efter julegaver, kalendergaver og vigtigst af alt – det helt rette julelook til undertegnede, går tankerne tilbage til de gode gamle dage, hvor julen bare var noget man kunne nyde i store mundfulde – ganske lykkeligt uvidende om, at nogen trak i trådene bag kulisserne, for at skabe den helt rigtige jul for mine brødre og jeg (tak mor og far). Og så var der jo altid sne.

Så blev jeg voksen. Ambitionsniveauet har været skiftende gennem årene – og jeg har præsteret alt fra 7 slags hjemmelavede småkager og matchende adventskrans (og nær-sammenbrud i december) til bagerkager og en “købt-i-sidste-sekund-i-Bilka-på-tilbud-men-så-er-den-også-bare-GRIM-adventskrans”. Men alt i alt er jeg mig mit ansvar bevidst – mine børn ska jo også have mindeværdige højtider “som vor mor lavede dem”. Heldigvis er ingen af mine drenge sådan vanvittigt optagede af, om julen er hjemmelavet eller købt (eller en combo). De går mere op i – ok – gaverne. Men også de store mængder familiehygge vi nyder i juledagene og december. Til gengæld kan ingen magt på denne jord tvinge dem til at hjælpe med at trille de obligatoriske 4 kg pebernødder.

Så – for et par dage siden besluttede jeg, at jeg hellere måtte gå i gang med juleforberedelserne. Jeg besøgte Føtex og indkøbte 3 røde bloklys.

Så tog jeg hjem, fjernede de næsten nedbrændte (hvide) bloklys fra sidste års juledekoration (den er, meget praktisk, aldrig rigtig blevet fjernet fra stuebordet), placerede de fine nye røde lys i nævnte dekoration (der i virkeligheden blot er et Ikea-fad fyldt med nødder) – og voila hjemmelavet juledekoration – TJEK.

Se den vilde forvandling her:

juledeko

Pyha…det er stressende at holde sådan ordentlig, hjemmelavet jul – men meget tilfredsstillende for det husmoderlige ego.

Nå – men efter at have knoklet i MINDST 5 minutter med min juledekoration, og virkelig nydt resultatet af mine anstrengelser, tænkte jeg, at jeg lige så godt kunne fortsætte med det virkelig vigtige. Sko.

Disse skønheder fra Irregular Choice har været udsolgt stort set siden de først kom på markedet – og jeg har grædefærdigt tjekket hjemmesiden ca. 1000 gange for at være HELT sikker på, at de faktisk var udsolgt, og der ikke lige var et enkelt retur-par i min størrelse. Jeg mener – det er jo skæbnen, at netop disse sko og jeg skal tilbringe julen sammen. Der er glitter. De er røde. MED juletræ. Vi er bestemt for hinanden.

Idag skete så julemiraklet. Irregular Choice har sendt et nyt hold på gaden – og jeg fik sikret mig et par (hr. Appel siger, det er min kalendergave – så jeg ved ikke om det betyder, at jeg får 24 par sko i løbet af december??). Glæden vil ingen ende tage. Hvis du vil gøre mig kunsten efter, så skynd dig – det går stærkt!! Skoene kan du finde her – i selskab med helt utroligt mange andre smukke, vilde og fantastiske sko!

juleskoNu mangler jeg bare at fylde den store krukke med hjemmebagte pebernødder (4 kg hjemmerullet), bygge min – efterhånden ret omfattende – Lego Winter Village, og så få købt de der gaver. Så er jeg klar!!

Fru Appel

_________________________________________________________________________________________

Følg mig på Facebook og Instagram

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Trøsteshopping - Pin Up basisgarderobe