Countdown til Knaldeferie

Hverdagsglam; Læbestifts-edition

Som mine læsere ved, er jeg stor fan af, at tilføje lidt glam til hverdagen, der hvor jeg kan slippe afsted med det. Nogle gange er det ganske gratis – man kan fx tage kjole på til daglig, hvis man ikke plejer at gøre det – så får man også brugt sine kjoler – jeg har på fornemmelsen at rigtig mange kjoler i Danmark lever en tilbagetrukket tilværelse bagerst i skabet, for kun at komme frem, når der er “en særlig lejlighed”. Men altså. Hver dag er jo en særlig dag, som bør fejres. Eller bare peppes op.

Andre gange er hverdagsluksus alt andet end gratis, og det er tilfældet for min nyeste besættelse: Makeup fra det amerikanske mærke Hourglass.

Egentlig var det en tilfældighed. På et tidspunkt fik jeg en lille prøve på deres Opaque Rouge Liquid Lipstick. Den har ligget i min skuffe i lang tid, uåbnet. En morgen følte jeg mig dog lidt modig, og påførte mine læber den klassiske røde farve.

Oh my… ikke alene sad farven lige i skabet, selve læbestiften er nem at arbejde med – det er ikke en stift, men mere i familie med lipgloss, der påføres med en lille skum-pensel. Jeg justerede dog med en læbepensel, for lige at komme ud i kanterne. Men min motorik er også virkelig dårlig. Altså seriøst; jeg er på niveau med en 3-årig!

Farven er dyb og fin – og den HOLDER. Virkelig længe. Uden sådan at blive kedelig at se på. Jeg var ret forelsket, faktisk.

Næste skridt var at google Hourglass Cosmetics – og oh no.. læbestiften koster 30 Euro stykket – altså i omegnen af 225 kr. For nogle kvinder er det måske ikke-dyrt – men for mig virker det som lidt af en formue for en læbestift.

Jeg kunne kun finde læbestifterne i alle farver her i Europa på Net-a-Porter – altså det der über-luksus-brand shoppested, der fører alle de helt store (og dyre) designere. Jeg har fået noget derfra før – og jeg må indrømme, at tanken om de fine sorte kasser med fint bånd om, som de leverer deres varer i, gjorde udslaget. Ok. Jeg ved det. Det handler ikke om udseendet men om indholdet – men jeg elsker jo altså bare at få fine pakker med bånd og silkepapir og hvad ved jeg. Det betyder noget. Kald mig bare overfladisk. Det er bare så…uhm-lækkert-forkælelse-på-den-fede-måde – og min sjæl er til salg for den slags.

thumbnail_img_9549

Med en venlig tanke til hr. Appels manglende forståelse for nødvendigheden af dyre læbestifter og fine sorte æsker med bånd, skyndte jeg mig at smide 2 læbestifter i kurven – og 1 læbeblyant, før jeg nåede at fortryde det igen.

Farverne er Icon (her valgte jeg at købe en læbeblyant i samme farve) en klassisk dyb rød med lidt kolde undertoner og så en neutral lyserød(ish) farve Canvas.

Allerede et par dage efter ankom den fine sorte æske – og med ivrige hænder flåede….øhm…nænsomt åbnede jeg æsken med alle herlighederne:

hourglass-collage

Det er altså bare SÅ fint….. og de nye læbestifter skuffer ikke:

laebestiftFørste billede er lidt drama med den mørke farve – og til højre er jeg i lidt mere romantisk humør!

Jeg er vild med mine nye læbestifter, der er nemme at bruge, sidder pænt og helt suverænt er den læbestift, jeg har oplevet, der holder sig pæn længst tid.

Og så har jeg i øvrigt gemt æsken. Den er altså fin – og nu har jeg endda en god grund til at bestille flere fine ting i lige så fine sorte æsker. Win-win. Undtaget selvfølgelig for hr. Appel – men det lever jeg trods alt med.

Fru Appel

_________________________________________________________________________________________

Følg mig på Instagram og Facebook

2 kommentarer

  • Wauw de er flotte – og lækker gave til dig selv.
    Altså hvor godt holder de? Skal de friskes op efter er måltid, eller kan de klare at man spiser og drikker med dem? Jeg er nemlig så dårlig til at få frisket op, og så holder min læbestift sjældent ret længe.

    Mvh Marie / krøllerier

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Fru Appel

      Det er jo dét, der er det fantastiske…de kan godt holde til et måltid. Jeg er også verdens dårligste til at huske at friske op, så det er en af grundene til, at jeg er så begejstret!

      Jeg arbejder fra 7 – 12, og spiser et måltid og drikker uanede mængder kaffe – og læbestiften sidder stadig ok og har en pæn farve, når jeg kommer hjem.

      KH

      Line/Fru Appel

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Countdown til Knaldeferie