Lørdagsløbetur anyone?

Shopping til ferien/3 days 2go

Ingen vilde planer efter arbejde – har stadig fri kl. 12 – den absolut største fordel ved at være stressramt!

Tænkte, at jeg havde lidt småshopping til ferien, som jeg kunne få overstået- resten af ugen er jo fyldt ud af frisørtid, beauty-extraordinair marathon hos skønhedspusher OG spray-tan. Altsammen for at opnå maksimal lækkerhed, når jeg skal feriere med hr. Appel.

Først og fremmest er der jo alle de der “bits and pieces” som HM er fantastisk til. EEEELSKER at hygge i deres make-up/hår-dimse/smykke-dimse mv. afdeling

Ferieshop1

Her er lidt af hvert. Et tørklæde, som jeg tænker “sarong” om. Lækre sorte og lilla farver (whats not to like) – til en flad 50er. En masse armringe (divided) til samlet kr. 39,95, diverse halskæder – alle i “guld”, da hr. Appel mener at guld klæder mig bedst. Jeg har købt en masse billige smykker, som godt kan tåle en tur i poolen mv., kan nemlig godt lide at pynte mig lidt, selvom den står på bikini. Et par hårbånd, hårnåle, hårelastikker og så en fin lille “glimmerspray” med en old-school bodouir fornemmelse. Skulle sprede lidt “glitter” på ansigt, krop og hår. Prøvede den ikke i butikken – men glæder mig til at give min snart solbrankede hud et pift.

Herefter gik turen videre til Matas:

ferieshop3

Da min skønhedspusher har oplyst om, at spraytan kræver en grundigt forberedt hud, der skal skrubbes godt ned, købte jeg denne “Granatæble Saltbodyscrub” sammen med en Loofah Sponge. Så jeg kan blive skrubbet godt igennem. Syntes det lød som om en scrub fyldt med salt nok ville kunne tørre min hud grundigt ud.
Ferieshop2

Bikini-situationen kræver jo også sit. Jeg er aldrig kommet til, at lade mit hår af-vokse. Tror simpelthen smerten er for intens. Så jeg nøjes med øjenbrynsvoks. Men ben, bikinilinje mv. skal jo stadig gerne være lidt pænt at se på – og ikke vække alt for meget opsigt med udslæt mv. SÅ; Nu forsøger jeg mig med disse to produkter samt nogle e-vitamin kapsler i de mest følsomme områder, og håber det kan gøre tricket. Har været mange produkter igennem – men lider stadig af de der grimme, generende røde prikker.

Til sidst lidt for sjov – et DIOR impulskøb (j’adore Diore)

ferieshop4

 

Jeg skal undskylde den ringe billedkvalitet, men det der sølv skinner jo helt vildt. Hvis man vil se produktet lidt tydeligere, så tjek det ud her. Det er en “Glow Maximizer”

I bund og grund er det en primer – men dog med det særlige, at den har små lysreflekterende partikler, der skulle give et lidt mere “photo-shoppet” look. I wish. Men værd at forsøge. Mangler alligevel en primer, og hvis denne kan få lyset til at reflektere heldigt på mit ansigt, så er jeg solgt.

Thats it. GLÆDER mig til den ferie. Stress’en spiller mig et puds lige p.t. Jeg har lidt svært ved at koncentrere mig og holde fokus i længere tid ad gangen, og jeg tolker det som om jeg har brug for, at min hjerne bør holde fri. Og det kommer den jo til.

Glæder mig også til at have hr. Appel helt og aldeles for mig selv i en uge. En sjælden luksus, som betyder helt utroligt meget for mig. Normalt er der jo både arbejde, cykling, løb, børn og tv-serier at konkurrere med, når det gælder hr. Appels opmærksomhed.

Fru Appel

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lørdagsløbetur anyone?