Uden internet 1 uge!

Øv altså (syg) – Nu med Burberry

Knap er man kommet hjem fra Lanzarote og dejlig kæresteferie, før først samtlige 3 unger bliver syge (3 x mandeinfluenza) og så går det hverken værre eller bedre end at undertegnede må bide i dynen og lade blegheden skinne igennem den solkyssede hud. Syg.

Derfor er der altså bare lidt stille på bloggen.

Meen I skal da ikke snydes for et lille blik ind i lidt af ferieshoppingen.

Jeg har i mange år haft en rigtig flot LV-pung, som Hr. Appel købte til mig i et anfald af kærlighed. Men synes altså efterhånden jeg trængte til lidt nyt på kredit-kort-holder-fronten – og det blev til denne skønhed:

Burberry1Burberry2

En lækker Burberry ting – og den første af sin slags i min pung/taskebeholdning. Normalt sværger jeg nok lidt til LV – og Michael Kors. Men kombinationen af klassiske Burberrytern med en fræk rød, kunne jeg bare ikke stå for. Nu skal jeg så bare “flytte ind” men kender I følelsen af, at noget bare er for smukt til at blive brugt – sko/tasker/tøj – sådan har jeg det lidt med denne. Men mon ikke mit baby-bløde hjerte snart hærdes, så jeg kan “tage springet”. For mig har det altid været en “big deal” at flytte over i en ny pung eller ny hverdagstaske!!

Mere om skønhedsforberedelse til kærestetur, lidt om turen og mere shopping følger – stay tuned.

Fru Appel

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Uden internet 1 uge!