Culottes - Why oh Why??

15 hurtige om dagens løbetur

LøbelineDesværre får man ikke en sund livsstil af shopping alene, selvom jeg gør en målrettet indsats på den front – se indlæg her.

Al den sunde shopping bør jo munde ud i, at jeg rent faktisk også gør noget sundt. Idag har jeg derfor været ude at løbe for første gang, siden jeg blev opereret for 3,5 måned siden. Jeg har i den anledning følgende bemærkninger:

1. HOLD.NU.OP. 800 ml silikone hopper tungt

Løb

2. Jeg skal helt klart have en ny sports-BH med indbygget hejseværk og støttefunktioner. Eller gaffatape.

3. Min bagdel føles som en kubikmeter beton, når man skal flytte den på løbeben. Er chokeret over dens sande vægtfylde. Desværre er det ikke muskler – det hele.

4. Tænk at det er muligt at blive SÅ rød i hovedet

5. De første 50 m er fantastiske – de sidste 4.950 er skrækkelige ud over enhver beskrivelse

løb

6. Lunger kan rent faktisk godt finde på at kravle op igennem halsen i protest

7. Hold da op hvor kan formen være ren røv, bare fordi man har holdt en lille pause på 3,5 måned. Uretfærdigt. Er der ikke noget med grundform?

8. Det der med at nyde naturens lyde når man løber; er det ok bare at nyde lyden af eget hvæsende, besværede åndedræt?

9. De (incl. mig selv), der påstår, de nyder at løbe – LYVER!

workout

10. Spandexbukserne insisterer på at kravle ned – imens spandextoppen insisterer på at kravle op. Det giver ikke mening, til gengæld får hele nabolaget indblik i bølgende, bart maveskind. Med strækmærker.

11. Er det bare mig, eller har tyngdekraften været særligt stærk idag?

12. Når man er løbe-døden nær, er de bedste venner man kan få Bon Jovi og Eminem (Livin’ on a prayer og Loose yourself på repeat de sidste 4 (ud af 5) km). Max volumen for at overdøve eget forsøg på at trække vejret.

13. Hvis I ser en gammel dame vralte rundt i Herning, og bliver forargede over, at kommunen ikke har givet hende en rollator – så vent lige med at klage, til I har set nærmere efter: Det nok mig. Dagen derpå.

14. jeg fatter simpelthen ikke, jeg gør det – lige indtil jeg sidder i sofaen og kan poste det på Facebook – så er det jo det hele værd!!

15. NØJ hvor er jeg stolt af, at jeg gennemførte mine 5 km omend i vaklende stil. Det kan KUN gå fremad

løb

Fru Appel 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Culottes - Why oh Why??