Ny skønhedspusher!!

Gåsestatus 1. uge.

Ja egentlig er min første uge med “Kom i gang med Mascha Vang” jo først slut ved midnat – men jeg gider altså ikke stå og fedte med et målebånd mandag morgen (som om den ikke er slem nok i sig selv). Derfor er statusdag altså søndag!

Det vigtige først. Tilsyneladende virker det. Har ihvertfald smidt 2,1 kg og i alt 18 cm fordelt rundt på kroppen. Centimeterne bør nok tages med forbehold, jeg er ikke verdens mest præcise “opmåler”. Er dog superglad for det målebånd jeg modtog i min C9 pakke i sensommeren – det gør det lidt nemmere at måle.

Her er lidt blandede billeder fra de seneste dage:

maschacollage3-1Plastikbøtter er meget nødvendige, når man er en gås “on the go” her fra en meget travl dag, hvor stort set alt min mad var pakket i bøtter. Dog ikke aftensmaden, der bestod af lækker laks med – nej, det er ikke kartoffelmos – det er blomkålsmos (en af mine all-time favoritter, når det kommer til sund kost.)Mascha4collageMere mad – her kan man se den hakkebøf jeg spiste til MORGENMAD i torsdags. Det var interessant. Proteinpandekagerne er lige så lækre, som de ser ud. Også skyr med blåbær, hakkede mandler og revet chokolade kan varmt anbefales herfra. Jeg har også lavet agurkesalat – sukkerfri naturligvis. Det kan altså peppe de fleste kødretter op.

Mascha3-1

Morgenmad hver 2. dag – smoothie af spinat, brombær og skyr. Her “on the go” er nemlig bedst til at spise morgenmad ved en halv-ti tiden og ikke helt fra morgenen. Det olieshot jeg tager hver morgen mætter nemlig ret godt.


Maschacollage3-2

Træning skal der også til. Jeg følger programmet i Maschas bog – og det er altså hårdt. Det ser så uskyldigt ud, når man læser de små træningsprogrammer, men jeg siger jer – det er det ikke! Heldigvis er det overstået på en god halv time, hvis man lægger sig i selen, og ikke holder for mange pauser. På billedet herover ses jeg svedig lige efter onsdagstræning og så omklædt, fordi jeg ret overskudsagtigt også lige tog en times Zumba senere på aftenen.

gåsestatuscollage

Billedet her er fra idag. Morgenmaden var de LÆKRE proteinpandekager (dog ikke efter helt samme opskrift som i bogen – men stadig fuldstændig i overensstemmelse med principperne) Til pandekagerne stod den på “chokolademousse” efter en opskrift i Maschas bog. Skyr blandet op med lidt sukrin og kakaopulver (usødet). Når man ikke spiser sukker ellers – ja så smager det faktisk af “usundt”. Sikke en dejlig søndags-morgen-start. Træningen blev også klaret idag – og så tid til nydelse. Har ondt i halsen – så det er te med sukrin gold og citron. Det lindrer den ømme hals.

Igår havde jeg besøg af mine forældre. De skulle jo ikke snydes for en god middag, selvom jeg er på kur, så sammen med min far fik jeg kokkereret et kongemåltid.

middagcollageLækre, helstegte øko-kyllinger på en bund af forskellige grøntsager – blomkåls/broccolimos og hjemmelavet agurkesalat (og så selvfølgelig “sovs og kartofler” til de, der ikke umiddelbart føler trang til at at kaste sig ud i en low carb livsstil)

Nå – men faktum er, at til trods for at der var sovs, kartofler og rødvin på bordet, holdt jeg mig på måtten (det er min tallerken nederst til højre). Jeg fik et par light-sodavand og pussede glorien, imens hele familien så mine to absolutte madporno-favorit-film “Chef” – skrevet, instrueret og hovedrolle: John Favreau, som jeg elsker, elsker, elsker (til trods for Hr. Appels slanke figur har jeg altid haft en lille ting for bamse-mænd) – og så sluttede aftenen med “Hundredefodsrejsen” med bl.a. Hellen Mirren og instrueret af Lasse Hallström – også en fantastisk film. Særligt når man er på kur. Se dem. Punktum.

Alt i alt er jeg stærkt tilfreds med mig selv. Jeg har ikke været meget sulten, til gengæld har mine muskler været ømme. Kan dog godt mærke, at jeg skal oppe kreativiteten så maden, der primært består af proteiner og grøntsager, ikke bliver for kedelig. Det er klart, at kroppen craver carbs (helt vildt ind i mellem) men ikke i form af sult. Mere i form af en slags uro. Har også oplevet at være meget træt indimellem. Kan ikke finde ud af om det skyldes kosten, træningen eller andre faktorer. Er ihvertfald glad for, at bogen foreskriver en sengetid ikke senere end 22!

Kom bare an uge 2 – denne gås er ihvertfald klar (og lad os så se om jeg falder i et stort sukkerhul – jeg har nemlig fødselsdag i næste uge, og det plejer altid at medføre lidt “blues”)

Fru Appel

Følg mig på Facebook og Bloglovin

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ny skønhedspusher!!