Yum sund takeaway

Dag 2: Sund Takeaway

Dag 2 på maden fra sundtakeaway.dk , er gået lige så godt som dag 1. Jeg er altså glad og tilfreds – og mæt. Her er min mad-dag i billeder:

Dag2mad

Alle billeder er taget i dårligt lys og med min telefon – men det giver da et indtryk af, hvordan jeg spiser!

Dagens menu:

Morgenmad: Frugt med Vaniljeskyr. Det smagte mere af dessert end af morgenmad. Toplækkert. Frugten var ananas og lidt andet. Heldigvis tror jeg ikke der var melon, som jeg ikke er fan af. Igen var jeg betænkelig ved portionsstørrelsen – men jeg blev fint mæt – og det holdt sig til frokost.

Frokost: En pastasalat med kylling, pasta, majs, ærter, gulerødder, peberfrugt og tomat – vendt i pesto. Ganske udemærket og mættende. Havde dog ingen problemer med at spise op.

Frugt: Hen på eftermiddagen blev jeg lidt småsulten og spiste en frugt. En clementin fra min egen samling – i pakken var en pære, en banan og et æble. Jeg har så valgt at bytte dem alle ud med mine clementiner. Så må resten af familien svælge i “mine” frugter.

Aftensmad: Imens resten af familien smovsede i mormormad: hamburgerryg, kartofler, sovs (ja SOVS) og blomkål, guffede jeg den vildt lækre lasagne. Indtil videre har det været det lækreste af alle måltiderne. Fyldig og cremet – med en anelse ost på toppen. Lækker smag af tomat og god konsistens. Jeg er fan.

Aftensnack: Lille pose med nødder og rosiner. Skal nydes til aftenteen sammen med en god krimi. Og nødder/rosinblanding går man jo aldrig fejl af.

Samlet dom: Er virkelig fortrøstningsfuld – men kan slet ikke forstå, hvis jeg kan tabe mig af al lækre den mad. Det bliver spændende at se, hvad vægten siger på søndag – for hvis det her er slankekur, så er det jo ikke så svært

Fru Appel

_________________________________________________________________________________________

Følg mig på Facebook og Bloglovin

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Yum sund takeaway