Jeg blev vred - 2

Dag 4 – Sund Takeaway

Idag måtte jeg starte dag 4 med min “normale morgenmad” (3 stykker knækbrød med pålæg), da madleverancen først ville komme i løbet af dagen. Jeg har nærstuderet menuplanen inde på hjemmesiden – og glædede mig til de nye spændende retter.

Jeg kom hjem fra min negleaftale – og den fine flamingokasse ventede på fortrappen.

Da jeg havde pakket det ud, så det sådan her ud:

madlevereanceJeg kunne dog hurtigt konstatere, at den mad jeg ventede så spændt på, var noget helt andet end det, der fremgik af menuplanen. Det var noget skuffende. Godt nok forbeholder firmaet sig retten til at ændre i menuerne uden varsel – men her var ikke tale om en enkelt ændring – alle måltider var skiftet ud med noget, der umiddelbart lyder mindre interessant. Men det kan jo godt bare være mine præferencer.

Dagens mad så sådan ud (tog altså ikke billeder af min morgenmad…jeg mener; knækbrød!)

dag4Dagens menu var følgende:

Morgen: Knækbrød

Frokost: Kartofler og tunsalat m. sour dressing. Jeg fandt ikke meget tun i tunsalaten, og kunne ikke rigtig identificere de øvrige ingredienser. Det smagte ok og mættede rigtig meget. Kartofler og dressing (der var sådan dejlig tyk og cremet – og syrlig) smagte godt. Det så ikke voldsomt appetitligt ud – men vandt altså ved nærmere bekendtskab

Snack: Jeg byttede igen frugten fra kassen ud med en clementin (og nuppede en kop Pukka til, for at gøre det lidt “lækkert-eftermiddags-kaffe-på-mormor-måden-men-opdateret-agtigt.”)

Aftensmad: Kyllingespyd med boghvedesalat. Jeg havde ikke megen appetit i aften – men kyllingen var god og saftig. Boghvedesalaten var meget syrlig – og jeg fornemmer altså, at de er ret large med eddiken hos Sund Takeaway. Ikke noget jeg normalt ville finde problematisk – men der tegner sig altså lidt af et mønster. Men smagte ok uden at være fantastisk. Spiste slet ikke op – og skelede noget misundeligt til familiens frikadeller og Bernaisesauce.  Som jeg i min uendelige husmoderlighed havde bikset sammen. Det var så til gengæld en succes hos mændene i mit liv.

Aftensnack: Vaniljekage. Ok smag. Lidt tør.

Endnu en dag, hvor jeg altså ikke har været sådan helt vildt…YAY. Men jeg er mæt og tilpas – og det tæller jo.

Skal lige komme til mig selv efter skuffelsen over, at jeg ikke fik den mad, jeg var stillet i udsigt, og som lød meget bedre end det, der faktisk blev leveret. Men måske viser det sig, at det er helt fantastisk. Maden ser nemlig aldrig godt ud, når det ligger i den der emballage – og det er da også derfor, jeg konsekvent tager det ud og anretter det på en tallerken. Man er vel ikke et hulemenneske.

Fru Appel

_________________________________________________________________________________________

Følg mig på Facebook og Bloglovin

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg blev vred - 2