Jeg blev vred - 1

Dag 3 – Sund Takeaway

Idag er jeg så nået til dag 3 på maden fra “Sund Takeaway” – og i billeder ser den sådan her ud:

mad3

Menuen idag har været kødfri – og allerede der bliver en kødelsker som jeg jo lidt betænkelig:

Morgen: Skyr med skovbær – LÆKKERT. Smager som dessert. Ingen sukkerforskrækkelse her. Portionen var stor og mættede rigtig godt. Det allerbedste ved det her koncept er altså at man får forskellig morgenmad hver dag. Normalt spiser jeg altid det samme om morgenen i lange perioder – men variation er bare overraskende dejligt.

Frokost: Grøn salat med kapers – hmmmm…der var mange kapers og mange løg. Og altså INTET kød. Det hele var marineret i noget olie/eddike til den syrlige side, men det gjorde jo ikke noget. Blev fint mæt, selvom der dybest set kun var tale om grøntsager. Er kapers egentlig grøntsager? Normalt spiser jeg slet ikke kapers, men da de var godt og grundigt marineret i dressingen smagte de egentlig fint. Meget grøn frokost. Ret salat-agtig og derfor ikke en favorit. Men altså heller ikke decideret dårlig.

Aften: Couscous salat med banan: GYSELIGT. Spiste 2 mundfulde, og måtte smide resten ud. ALT for meget eddike – og de der bananstykker havde bare ligget for længe i pakken. De var uigenkendelige, smattede og lidt halvulækre. Fik altså ikke megen aftensmad, men til gengæld mistede jeg appetitten. Og det slanker jo også. Jeg spiste en clementin i stedet for.

Aftensnack: Müslibar. Har ikke spist den endnu. Den skal nydes sammen med forargelsen, når jeg skal svælge i den nye sæson af økonomisk uansvarlighed (aka: Luksusfælden). Gad vide, hvad der er sødest – fornemmelsen af, ikke at være den mest økonomisk uansvarlige sjæl i kongeriget eller müslibaren?.

Jeg har  fra pålidelig kilde, at müslibaren bedst beskrives som kage og den smager godt (jeg spottede chokolade, da jeg fotograferede den). Kilden er min “partner in crime” en kær kollega, Sisse, der meget solidarisk har kastet sig over dette projekt sammen med mig. Hun kunne i øvrigt heller ikke lide aftensmaden kold – men beretter, at det hjælper at varme den, noget jeg slet ikke overvejede kunne være en mulighed, før jeg arkiverede den lodret.

Dagens bemærkning: Hvis man er sukker/carb-forskrækket, er Sund Takeaway ikke den rigtige løsning. Der er helt sikkert sukker i både skyr, müslibar og den kage, jeg har fået. Og med jævne mellemrum bliver der serveret pasta, brød og andre “high-carb” kilder. Til gengæld er man jo så sikker på, at selvom man spiser sukker, så overstiger det ikke et bestemt kalorietal. For mig er det et kæmpe hit, at jeg ikke behøver at tænke over, hvad og hvor meget jeg skal spise. Så er der ro på den indre stemmes evindelige “ahrj..bare lige et stykke chokolade mere, så spiser du bare mindre aftensmad”

Så selvom mine arme i dag er længere nede, og jeg mistede appetitten efter aftensmaden – ja så er konceptet stadig et hit hos en som mig, der alt for ofte lader sig styre af sukkerdjævlen på skulderen. Den er nem at lukke munden på nu: “Hold kæft og spis din portion”.

PS: Som sædvanlig er min eneste sponsor husholdningsbudgettet og hr. Appel.

Fru Appel

_________________________________________________________________________________________

Følg mig på Facebook og Bloglovin

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg blev vred - 1