Lyserøde Håndklæder og ægteskabelige udfordringer

Knaldeferie – Forberedelser

Hr. Appel og jeg har nærmest ikke set hinanden siden sommerferien. Han har arbejdet som om det onde selv var i hælene på ham – og jeg er jo så til gengæld nærmest gået i dvale på sensuella fronten, imens jeg har taget mig af job, børn, blog og livet i al almindelighed.

Men årets knaldeferie nærmer sig med hastige skridt. For jer, der ikke helt ved, hvad jeg tænker og mener om knaldeferie, så kan I læse mere her, hvor jeg har sammensat en lille guide til den perfekte knaldeferie.

Nå – men for mig er omtrent 50% af fornøjelsen ved knaldeferien, jo alle de dejlige forberedelser, der bringer mig nærmere min indre sensuella. Jeg hygger mig med at surfe på nettet efter alt fra små bikinier til dristige aftenkjoler – og ny inspiration til at være den mest divalicious udgave af mig selv.

Idag var jeg så på posthuset og hente lidt udsalgs-knaldeferie-gejl fra Nellys mid season sale.

Først et par (billige) kjoler:

feriecollage1Find dem her og her

Små, sorte aftenkjoler kan man ALDRIG få for mange af. Siger det bare. Kjolerne ser selvklart noget anderledes ud på mig end på disse unge damer – men det er min erfaring at tætsiddende sorte kjoler som ofte bare vinder, hvis man har lidt ekstra kurver at hælde i dem.

Herudover blev det til noget, man under ingen omstændigheder kan undvære på en solferie – solcreme

ferie1

Jeg har faktisk aldrig før prøvet dette mærke “Hawaiian” men kunne ikke stå for det der med “Shimmer Effeckt”. Hvem vil ikke gerne stråle og glitre i solskinnet på stranden, når man i bedste sensuella-stil slænger sig på en Bali-seng? Det hele er fundet på tilbud hos Nelly – find dem her, her og her – og læg mærke til, at jeg har sikret mig varierende solfaktorer fra 8 til 25. Jeg er jo så fornuftig. Og nu også glitrende!

Endelig røg disse i indkøbskurven:

feriecollageDer er tale om en virkelig fancy fortolkning af hårelastikker fra mærket “The Rubz“, som vist mest er kendt for deres armbånd.  Normalprisen er 249 kr. for 5 elastikker – 3  med pynt/charmes og 2 silikoneelastikker. Som I kan se på billedet fungerer de også fint som armbånd. Jeg kunne dog ALDRIG finde på at betale så meget for hårelastikker. Ligesom i never-ever. Mine hårelastikker forsvinder altid på mystisk vis – så  normalt køber jeg  bare helt almindelige billige HM-elastikker.

Men synes dog de var fine nok til, at jeg trods alt gad betale det lidt mindre horrible beløb, de er nedsat til under udsalget – kr. 99. Så kommer de også i en rigtig fin æske, og har en fornemmelse af luksus over sig. Selvom det bare er helt almindelige hårelastikker tilsat lidt bling. Find dem her

Men inden tasken kan pakkes og det endelig, endelig bliver tid til at være fuldtidskærester for nogle dage, skal børnenes efterårsferie jo lige være på plads. Så yngstebarnet, mellembarnet, undertegnede og bedstemor pakker snart sydfrugterne for at tage et smut til Billund og Legoland. der er jo hele 3 kvarters kørsel, så vi regner med at overnatte!!

Fru Appel

_________________________________________________________________________________________

Følg mig på Instagram, Facebook og Bloglovin’

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lyserøde Håndklæder og ægteskabelige udfordringer