Øv altså (syg) - Nu med Burberry

Skønhedsaddict + Restylane, part II

 

Addict2

 

Jeg taler meget om skønhed. Ikke bare her på bloggen – men sådan i det hele taget; også ude i verden.

Jeg er lidt et addict. Som jeg har fremført før, bruger jeg enormt meget tid og (alt for) mange penge på mit udseende. Det er et valg. Jeg er egentlig ikke bange for at blive gammel – men det at se et velplejet, velmalet og shinet spejlbillede, betyder rigtig meget for mig. For min selvtillid og for mit velvære.

Og så må jeg jo bare finde mig i, at min omverden nogle gange opfatter mig som overfladisk og selvoptaget. Jeg synes ofte jeg oplever at der er en slags berøringsangst, når det kommer til forfængelighed. Men jeg forsøger altså ikke at dømme de, der IKKE synes at det er fedt at gå op i skønhed – så jeg håber det på et tidspunkt også kommer til at gælde den anden vej. Jeg agter ihvertfald ikke at ændre mig!!

Og stop lige feminister; jeg kan med sikkerhed sige at det er for MIN skyld, fordi jeg har det godt med at pusle om mig selv og pleje min kvindelighed og min forfængelighed. Det opfylder et behov for at være RIGTIG meget kvinde i lidt af en mandeverden, her i huset, med 1 mand og 3 sønner (hvoraf en er testosteronfyldt teenager). Sådan er det.

Jeg gør det dog også for min mand. Fordi jeg vil have han skal være stolt af mig i selskabelig sammenhænge, fordi han skal vide at jeg stadig er villig til at strække mig langt for at han skal finde mig attraktiv, og fordi jeg synes han er noget af det lækreste på to ben – og jeg jo gerne skulle kunne matche ham og hans lækkerhed.

Så; for I kan få et indblik i, hvad der egentlig rører sig i min skønhedsverden får I her en  oversigt over min skønhedsrutine – part 1 er: Ansigt

Hver dag – morgen og aften

Hud renses med Exuviance Cleansing Creme og ClariSonic (den fætter vender vi tilbage til – er stadig i “test-fasen”).

Ansigtsvand: Ling Replenishing Hydrator

Serum: Exuviance Vespera Bionic Serum

Øjencreme: Exuviance Hydrating Eye Complex

Morgen: Exuviance Restorative Creme

Aften: Exuviance Age Reverse HydraFirm

Ved behov: Jane Iredale “Smell the roses” Hydration Spray

2 x om ugen: DermaRoller + serum

hver 4. uge: Ansigtsbehandling – Madonna behandling

Og så altså nu: Restylane for at fjernet de irriterende mørke rande under øjnene. Idag var 2. behandling. Sådan her så jeg ud, 1 time efter behandlingen:

 

restylane4

Endnu ikke de vilde hævelser eller mærker. Jeg er stærkt tilfreds. Helt fantastisk at slippe for det der trætte udseende.

Skønhedspusher har et samarbejde med N’age – og jeg har været meget tryg ved dem – se mere her. Nu bliver det spændende at se, hvor længe det holder – jeg updater hen ad vejen.

Og til sidst – et par stemningsbilleder fra skønhedsforberedelserne til store kæreste-tur, der nu desværre er slut:

Hader at få fodbehandlinger – og så udviklingen i spray-tan fra lige efter proceduren til jeg gik i seng om aftenen på et hotel i Zürich. Altså før jeg tog bad og fik en mere normal kulør. Bare sådan lidt tanned. Ved ikke hvor længe det holdt – jeg blev jo lækker-brun på den originale facon nede i solen.

Fru Appel

2 kommentarer

  • Wow sikke en forandring fra pre-restylane billedet til dette 🙂
    Hvor lang tid holdt restylanen? For jeg er lidt nysgerrig 🙂

    Knus
    http://www.frkblomst.dk

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Fru Appel

      Hej Frk. Blomst – Jeg tror det er ved at være på tide at få det fornyet nu, så jeg skal have bestilt tid hos skønhedspusher! Fik det lavet tilbage i oktober, så der er jo gået omkring 7 1/2 måned(ish). Da jeg fik det lavet, blev det oplyst at det kan holde omkring 6 måneder +/-. Hvis du går med tanker om at prøve, kan jeg kun anbefale det. Det gør ikke ondt og det gør en kæmpe forskel med en meget lille indsats!!

      Knus

      Fru Appel

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Øv altså (syg) - Nu med Burberry