Glamourfri weekend

Efterårsmandag

Så er det godt nok blevet efterår. Fik jo nærmest et (kulde)chok, da jeg trådte ud ad døren i morges. Har frosset hele dagen. Jeg tænker umiddelbart det er en kombination af henholdsvis 11 tabte kg (er altså ikke helt så godt polstret og klar til vinteren som sædvanlig) og så det faktum, at jeg mangler en efterårsjakke. Min spritnye læderjakke, som jeg købte i foråret, er nemlig blevet ALT for stor. Det er selvfølgelig dejligt. Men også lidt “arhhhhh” har kun haft den på ganske få gange. Sådan en supertjekket biker-jakke. Men nå, i det mindste har jeg en god undskyldning for at købe en ny efterårsjakke.

Nå – men der er jo masser af gode ting ved efteråret – blandt andet er de første clementiner begyndt at dukke op i frugt- og grønt afdelingerne. Jeg elsker dem. Særligt de lidt tidlige “sure” nogle af slagsen. Så er der også basis for at varme sig på masser af te. Lige p.t. er jeg på den klassiske Yogi Kanel-te. Den varmer og smager lidt af jul.

kanelte

Og så er der jo selvfølgelig kvarterets skønne lille “skov” (altså en samling træer er nok mere korrekt – men i daglig tale kaldes den altså “skoven”), der ligger lige bagved vores hus. Den har været scene for både skattejagter, drabelige krige, eventyr og en del kamera-leg, når jeg skal udforske mit spejlreflekskamera – jeps, jeg er stadig novice.

efterår1 efterår3Føler mig i virkeligheden ret priviligeret over at have et lille stykke forholdsvis uspoleret natur i baghaven, her i forstaden med alle de veltrimmede villa-haver! Det er som om årstidernes skiften bare er mere “rigtige” med en masse løvtræer til at proklamere, at vi er på vej ind i en ny sæson.

Fru Appel

– følg mig på Facebook og Bloglovin

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Glamourfri weekend